Informatie

L-Web is een bedrijf, opgericht door Lars van Vondel uit Emmen in 2022. Momenteel bestaat ons team uit:Wij bouwen websites in de volgende categoriƫn:Info over de types websites:

Basic: Dit is de goedkoopste variant van onze websites die wij maken. Deze gebruiken een simpelere stijl van code en kosten daarom weinig tijd om te maken. Voorbeeld van een basic site is Camperplaats 't Haantje.

Maatwerk: Dit is de duurdere variant van onze websites. Deze websites zijn wat geavanceerder dan de basic websites en kosten daardoor meer tijd om te maken. Momenteel nog geen voorbeeld van een maatwerk website.

Wordpress: We kennen het allemaal wel, wordpress. Dit is een medium priced website type. Deze websites zijn vrij snel online te krijgen, maar kunnen afhankelijk van je wensen ook langer duren. Momenteel nog geen voorbeeld van een wordpress website.

Ons eigen CMS

Alle websites in de categorieƫn Basic en Maatwerk krijgen ons eigen CMS systeem erachter gebouwd. Dit is ook wel bekend als een Content Management System, of "Inhoud Beheersysteem" in het Nederlands. Hiermee kun je je eigen inhoud toevoegen aan de website. Wordpress websites hebben daarentegen het Wordpress CMS, deze is standaard geleverd bij Wordpress websites.

Heb je nog overige vragen of wil je graag in contact komen met ons? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Bruntingerbrink 50

7812VB, Emmen

Tel: 06-19750203

E-mail: lars@l-web.nl

KVK-nummer: 88126471

BTW-nummer: NL004544795B72

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bekijk dan het nieuwsarchief!

Het laatste nieuws

newsImage

L-Web nu ook te bereiken op Telegram!

Vanaf nu kun je L-Web ook bereiken via telegram!

Voor vragen of opmerkingen kun je nu naast het gebruiken van het contactformulier nu ook Telegram gebruiken! Uiteraard kunt u ook altijd een whatsapp berichtje sturen of e-mail sturen. Ivm de opleiding momenteel niet via bellen bereikbaar!

Lees meer
newsImage

L-Web nu ook op instagram!

L-Web Webdesign is ook te vinden op instagram tegenwoordig.

Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, kan dat tegenwoordig naast Facebook ook op instagram. Link naar de instagram pagina kun je in de footer van deze website vinden.

Heb je problemen met het vinden naar de link, kun je ook altijd hier klikken.

Je kunt eventuele vragen ook via DM naar mij toesturen op instagram en ik zou daar dan ook zo spoedig mogelijk op reageren.

Lees meer
newsImage

Camperplaats-thaantje.nl is nu online!

Camperplaats 't Haantje is in mei 2022 overgenomen door nieuwe eigenaren. Aan mij was de taak deze website te vernieuwen.

Camperplaats 't Haantje is in mei 2022 overgenomen door Hans en Kina van Dam. Zij wilden dat ik de website een upgrade gaf, want de oude website was enorm outdated. In tegenstelling tot de oude kun je nu reserveren en contact opnemen via een formulier, ipv de contactgegevens op te zoeken. Daarbij is de website nu ook responsive

Lees meer