Informatie

L-Web is een bedrijf, opgericht door Lars van Vondel uit Emmen in 2022. Momenteel bestaat ons team uit:Wij bouwen websites in de volgende categoriën:Info over de types websites:

Basic: Dit is de goedkoopste variant van onze websites die wij maken. Deze gebruiken een simpelere stijl van code en kosten daarom weinig tijd om te maken. Voorbeeld van een basic site is NL-Rail.

Op maat: Dit is de duurdere variant van onze websites. Deze websites zijn wat geavanceerder dan de basic websites en kosten daardoor meer tijd om te maken. Momenteel nog geen voorbeeld van een maatwerk website.

Wordpress: We kennen het allemaal wel, wordpress. Dit is een medium priced website type. Deze websites zijn vrij snel online te krijgen, maar kunnen afhankelijk van je wensen ook langer duren. Momenteel nog geen voorbeeld van een wordpress website.

Ons eigen CMS

Alle websites in de categorieën Basic en Maatwerk krijgen ons eigen CMS systeem erachter gebouwd. Dit is ook wel bekend als een Content Management System, of "Inhoud Beheersysteem" in het Nederlands. Hiermee kun je je eigen inhoud toevoegen aan de website. Wordpress websites hebben daarentegen het Wordpress CMS, deze is standaard geleverd bij Wordpress websites.

Heb je nog overige vragen of wil je graag in contact komen met ons? Neem dan contact met ons op!

Voor de tarieven kun je hier kijken.

Contactgegevens

Bruntingerbrink 50

7812VB, Emmen

Tel: 06-27265214

E-mail: info@l-web.nl

KVK-nummer: 88126471

BTW-nummer: NL004544795B72

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bekijk dan het nieuwsarchief!

Het laatste nieuws

newsImage

Maatwerk websites de gehele maand mei goedkoper!

De gehele maand mei gaan de maatwerk websites in de korting. Tot wel €2500,- goedkoper!

Altijd al op zoek geweest naar een website, dan is hierbij nu je kans. L-Web wil graag de portfolio uitbreiden met een maatwerk website en daarvoor gooien we een flinke korting erop.

Hoe werkt deze kortingsactie?

Heb je een maatwerk website nodig die door ons wordt ontworpen? Dan is de startprijs €1000,-. Hiermee bespaar je €2000 euro! Heb je al een ontwerp, maar nog niemand die het voor je kan maken en vertrouw je ons in het laten maken van deze website? Dan is de startprijs €500,-. Dat is dus €2500,- goedkoper dan de officiële startprijs!

Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen!

Lees meer
newsImage

Let op! Nieuw telefoonnummer

L-Web Webdesign heeft nu een nieuw telefoonnummer. Zo houden we zakelijk en prive gescheiden!

In verband met het omzetten van privé naar zakelijk nummer, schrijf ik dit nieuwsbericht. Je kunt ons nu bereiken op het volgende nummer: 06-27265214!

We zijn nu op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken! Voor actuele openingstijden, zie de footer van de website.

Lees meer
newsImage

Treinenspotter NL-Rail heeft website laten maken door L-Web

Treinspotter NL-Rail die onder andere bekend staat om zijn treinenfilmpjes op YouTube en afbeeldingen op Flickr en Instagram, heeft door mij een website laten maken.

Inmiddels staat deze ook online en is te bezoeken via de link: www.nl-rail.nl.

Wil je ook je website laten maken door L-Web? Dan is NU het moment om dat te gaan doen! Van 20 tot 24 februari kun je een budgetwebsite vanaf €250 euro krijgen. Dat is 50% korting op de startprijs. Let op, er komen nog enkele kosten overheen, dus totale korting is NIET 50%.

Lees meer