Informatie

L-Web is een bedrijf, opgericht door Lars van Vondel uit Emmen in 2022. Momenteel bestaat ons team uit:Wij bouwen websites in de volgende categori├źn:Info over de types websites:

Basic: Dit is de goedkoopste variant van onze websites die wij maken. Deze gebruiken een simpelere stijl van code en kosten daarom weinig tijd om te maken. Voorbeeld van een basic site is Camperplaats 't Haantje.

Maatwerk: Dit is de duurdere variant van onze websites. Deze websites zijn wat geavanceerder dan de basic websites en kosten daardoor meer tijd om te maken. Momenteel nog geen voorbeeld van een maatwerk website.

Wordpress: We kennen het allemaal wel, wordpress. Dit is een medium priced website type. Deze websites zijn vrij snel online te krijgen, maar kunnen afhankelijk van je wensen ook langer duren. Momenteel nog geen voorbeeld van een wordpress website.

Ons eigen CMS

Alle websites in de categorie├źn Basic en Maatwerk krijgen ons eigen CMS systeem erachter gebouwd. Dit is ook wel bekend als een Content Management System, of "Inhoud Beheersysteem" in het Nederlands. Hiermee kun je je eigen inhoud toevoegen aan de website. Wordpress websites hebben daarentegen het Wordpress CMS, deze is standaard geleverd bij Wordpress websites.

Heb je nog overige vragen of wil je graag in contact komen met ons? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Bruntingerbrink 50

7812VB, Emmen

Tel: 06-19750203

E-mail: lars@l-web.nl

KVK-nummer: 88126471

BTW-nummer: NL004544795B72

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg me dan op Facebook!

Een aantal opgeleverde websites!

afbeelding

Dit is de website van Camperplaats 't Haantje. Deze camperplaats is in mei 2022 overgenomen door Kina en Hans van Dam. Aan mij was de opdracht de website op te fleuren!

afbeelding

Dit is de website van Hitradio L.A.R.S.. De radiozender met van allerlei soorten muziek. Ook deze website is gemaakt door L-Web