Ons team

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:Een woordje van onze medewerkers:

Lars van Vondel: "Hallo, mijn naam is Lars van Vondel. Ik ben 22 jaar oud en eigenaar van L-Web. Ik ben begonnen met dit bedrijf tijdens de opleiding tot "software developer", omdat ik merkte dat hier veel werk in was en het leuk werk is om steeds nieuwe dingen te leren en toe te passen in praktijk (mits het natuurlijk werkt)."

Contactgegevens

Bruntingerbrink 50

7812VB, Emmen

Tel: 06-19750203

E-mail: lars@l-web.nl

KVK-nummer: 88126471

BTW-nummer: NL004544795B72

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bekijk dan het nieuwsarchief!

Het laatste nieuws

newsImage

L-Web nu ook te bereiken op Telegram!

Vanaf nu kun je L-Web ook bereiken via telegram!

Voor vragen of opmerkingen kun je nu naast het gebruiken van het contactformulier nu ook Telegram gebruiken! Uiteraard kunt u ook altijd een whatsapp berichtje sturen of e-mail sturen. Ivm de opleiding momenteel niet via bellen bereikbaar!

Lees meer
newsImage

L-Web nu ook op instagram!

L-Web Webdesign is ook te vinden op instagram tegenwoordig.

Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, kan dat tegenwoordig naast Facebook ook op instagram. Link naar de instagram pagina kun je in de footer van deze website vinden.

Heb je problemen met het vinden naar de link, kun je ook altijd hier klikken.

Je kunt eventuele vragen ook via DM naar mij toesturen op instagram en ik zou daar dan ook zo spoedig mogelijk op reageren.

Lees meer
newsImage

Camperplaats-thaantje.nl is nu online!

Camperplaats 't Haantje is in mei 2022 overgenomen door nieuwe eigenaren. Aan mij was de taak deze website te vernieuwen.

Camperplaats 't Haantje is in mei 2022 overgenomen door Hans en Kina van Dam. Zij wilden dat ik de website een upgrade gaf, want de oude website was enorm outdated. In tegenstelling tot de oude kun je nu reserveren en contact opnemen via een formulier, ipv de contactgegevens op te zoeken. Daarbij is de website nu ook responsive

Lees meer