Nieuwsarchief

newsImage

Maatwerk websites de gehele maand mei goedkoper!

De gehele maand mei gaan de maatwerk websites in de korting. Tot wel €2500,- goedkoper!

Altijd al op zoek geweest naar een website, dan is hierbij nu je kans. L-Web wil graag de portfolio uitbreiden met een maatwerk website en daarvoor gooien we een flinke korting erop.

Hoe werkt deze kortingsactie?

Heb je een maatwerk website nodig die door ons wordt ontworpen? Dan is de startprijs €1000,-. Hiermee bespaar je €2000 euro! Heb je al een ontwerp, maar nog niemand die het voor je kan maken en vertrouw je ons in het laten maken van deze website? Dan is de startprijs €500,-. Dat is dus €2500,- goedkoper dan de officiële startprijs!

Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen!

Lees meer
newsImage

Let op! Nieuw telefoonnummer

L-Web Webdesign heeft nu een nieuw telefoonnummer. Zo houden we zakelijk en prive gescheiden!

In verband met het omzetten van privé naar zakelijk nummer, schrijf ik dit nieuwsbericht. Je kunt ons nu bereiken op het volgende nummer: 06-27265214!

We zijn nu op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken! Voor actuele openingstijden, zie de footer van de website.

Lees meer
newsImage

Treinenspotter NL-Rail heeft website laten maken door L-Web

Treinspotter NL-Rail die onder andere bekend staat om zijn treinenfilmpjes op YouTube en afbeeldingen op Flickr en Instagram, heeft door mij een website laten maken.

Inmiddels staat deze ook online en is te bezoeken via de link: www.nl-rail.nl.

Wil je ook je website laten maken door L-Web? Dan is NU het moment om dat te gaan doen! Van 20 tot 24 februari kun je een budgetwebsite vanaf €250 euro krijgen. Dat is 50% korting op de startprijs. Let op, er komen nog enkele kosten overheen, dus totale korting is NIET 50%.

Lees meer
newsImage

Kortingsactie 20-2-2023 tot 24-2-2023

Wegens de start van het bedrijf L-Web Webdesign, besluiten we een mooie kortingsactie te doen. Op het type "budget" geven we 50% korting op de standaardprijs.

Dit houdt in dat de standaardprijs tijdelijk vanaf €250,- is, in plaats van de gebruikelijke vanaf €500,-. Let op, dit zijn dus niet de prijzen van de websites zelf, er komen namelijk nog kosten overheen. Prijzen zijn exclusief BTW!

Heb je nog een website nodig, dan is dit het moment om je aan te melden! De kortingsactie geldt alleen van 20 februari tot 24 februari, dus wees er snel bij!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.

Lees meer
newsImage

L-Web nu ook te bereiken op Telegram!

Vanaf nu kun je L-Web ook bereiken via telegram!

Voor vragen of opmerkingen kun je nu naast het gebruiken van het contactformulier nu ook Telegram gebruiken! Uiteraard kunt u ook altijd een whatsapp berichtje sturen of e-mail sturen. Ivm de opleiding momenteel niet via bellen bereikbaar!

Lees meer
newsImage

L-Web nu ook op instagram!

L-Web Webdesign is ook te vinden op instagram tegenwoordig.

Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, kan dat tegenwoordig naast Facebook ook op instagram. Link naar de instagram pagina kun je in de footer van deze website vinden.

Heb je problemen met het vinden naar de link, kun je ook altijd hier klikken.

Je kunt eventuele vragen ook via DM naar mij toesturen op instagram en ik zou daar dan ook zo spoedig mogelijk op reageren.

Lees meer
newsImage

Camperplaats-thaantje.nl is nu online!

Camperplaats 't Haantje is in mei 2022 overgenomen door nieuwe eigenaren. Aan mij was de taak deze website te vernieuwen.

Camperplaats 't Haantje is in mei 2022 overgenomen door Hans en Kina van Dam. Zij wilden dat ik de website een upgrade gaf, want de oude website was enorm outdated. In tegenstelling tot de oude kun je nu reserveren en contact opnemen via een formulier, ipv de contactgegevens op te zoeken. Daarbij is de website nu ook responsive

Lees meer